Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler Mahmut Özer

Karantinada Uzaktan Eğitim  Ve Öğretmenlerin Ek ders Ödemesi (17 Eylül 2021)

Genel Başkan Mehmet Alper Öğretici imzalı resmi yazıda "Bilindiği üzere bakanlığınız tarafından 24 Ağustos 2021 tarihinde yüz  yüze eğitime başlarken okullarda covid-19’a karşı alınması gereken önlemleri yayınlanmış, akabinde okullara gönderilen eylem planı ile öğrenci ve öğretmenlerde virüs görülmesi halinde gidilecek yol haritasını açıklanmıştır. Aynı eylem planında karantinaya alınan öğrenci veya sınıflar için uzaktan eğitim yapılması yazılmıştır. Ancak uzaktan eğitimin nasıl yapılacağı, öğretmenin bu süreçte hangi koşulda nasıl bir sistemle çalışacağı, ders yapınca ek ders alması yönünde bir açıklamaya gidilmemiş ve soru işaretleri oluşmuştur.

Konu ile ilgili oluşan soru işaretlerinin giderilmesi adına, uzaktan eğitimin nasıl yapılacağı, öğretmenlerin uzaktan eğitim yapması ile ek derslerinin ödenmesi konusunda çalışma yapılması ve illere yazı gönderilmesi elzemdir, gereğini arz ederiz." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.