Öne Çıkanlar engelli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esasları Mahalli İdare Birlikleri Personeli BİM 12 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Duyurusu

MEB Yönetici Atama Takviminde Değişiklik Yapılsın!

Milli Eğitim Bakanlığınca yeni açıklanan il dışı nakil tarihlerinden dolayı il dışı isteyecek öğretmenler yöneticilik başvuru takvimini kaçırmış oluyor . Oysa geçen sene takvim buna uygundu ve il dışı nakil engel olmadı. Sitemize ulaşan öğretmenler yönetici atama takviminin, il dışı nakil  yapanlarından başvurabileceği şekilde düzenlenmesini istiyor.

“Yönetici Atama Takviminde Değişiklik  Beklentisi”

İl dışı nakil düşünen yönetici adayı öğretmenler,güncellenen il dışı nakil takvimi sonrasında başvuru takvimi engeline takılıyor . Oysa geçen sene il dışı takvimi ile uyumlu olan yönetici atama takviminden dolayı böyle bir mağduriyet yaşanmamıştı. Bu sene de aynı umutlarla sınava giren bir çok yönetici adayı öğretmenin beklentisi; mülakatların yaşanan olağanüstü şartlardan dolayı kaldırılması veya takvimdeki başvuru tarihlerinin bu mağduriyeti giderici şekilde düzenlenmesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.