Öne Çıkanlar aile birliği Milli Eğitim Bakanlığı İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener İcra Katibi Özel Güvenlik Günü

"Mehmet Akif Ersoy'' Konulu Seminer (21 Aralık 2021)

Genel Müdür Bakan a. Dr. Nazif Yılmaz imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüz, 100. Yılında, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında vefatının 85. yıldönümünde büyük şair ve fikir adamı Mehmet Akif Ersoy'un, kahramanlık sembolü olarak milletimize öncülük etme rolü ile vatan ve millet sevdalısı olma özelliğinin anlatılması amacıyla öğretmenlerimize çevrimiçi eğitim içeriği planlanmıştır.

Prof. Dr. İsmail Lütfi Çakan tarafından aktarılacak olan ''Çelik Karakterli İçtimal Mürşidimiz: Mehmet Akif'' konulu eğitimi seminerine 29 Aralık 2021 saat 15.00'de Zoom Çevrimiçi Toplantı Programı, https://eba-gov-tr.zoom.us/j/7375424855 linkinden İd: 737 542 4855 ve Şifre: DOGM2023 ile ulaşılabilecek.

Söz konusu eğitimin iliniz dahilindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokullarında görev yapan öğretmenlere ve resmi/özel ortaöğretim ve ilköğretim kurumlarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine duyurulması hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.