Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği ÖSYM öğretmen

Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerine Eğitime Katılım Başvurularının Duyurulması (23 Ağustos 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Cevdet VURAL imzalı resmi yazıda ''Okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin mesleki, alan ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi, uzaktan öğretim süreçlerindeki dijital becerilerinin artırılması amacıyla Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile UNICEF işbirliğinde “Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Okuma Yazma ve Matematik Öğretimi Becerilerinin Geliştirilmesi” çalışması yürütülmektedir.

Bu kapsamda, okul öncesi öğretmenleri için "Okul Öncesi Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Becerilerinin Geliştirilmesi" ve sınıf öğretmenleri için "Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Okuma Yazma Becerilerinin Geliştirilmesi" ve "Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Matematik Öğretimi Becerilerinin Geliştirilmesi" adlı mesleki gelişim programlarının yüz yüze eğitici eğitimleri "31 Ağustos - 04 Eylül 2021", "06-10 Eylül 2021", "12-16 Eylül 2021", "18-22 Eylül 2021" ve "24-28 Eylül 2021" tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitime başvurular 21-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında "veri.meb.gov.tr" adresinde oluşturulan başvuru formları üzerinden yapılacaktır.

Söz konusu eğitimlere ait başvurun ilinizde görev yapan okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine ivedilikle duyurulması hususunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.