Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

Personel Görevlendirme (25 Haziran 2021)

Genel Müdür Bakan a. Adnan Boyacı imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüzce öğretmenlere hediye edilmek üzere bireyin kendisiyle, doğayla, toplumla ilişkilerini konu alan ''Dünya Klasikleri'' ve ''Şark-İslam Klasikleri''nin dizileri altında her birinden 1000 adet basılması 2 Mart 2021 tarih ve E-30408313-825.03.01-21526718 sayılı Makam Onayı ile uygun görülmüştür.

Söz konusu eserlerin günümüz Türkçesine çevrilmesi için çeviri ihalesine çıkılmıştır. Eserlerin çeviri teknik şartnamesine uygun yapılıp yapılmadığının tespitinde uzaktan görev yapmak üzere Müdürlüğünüze bağlı okul/kurumlarda görev yapan çeviri konusunda deneyimi bulunan veya bu konuda ilgi ve becerisi olan Fransızca ve Rusça dillerini bilen gönüllü ve istekli öğretmenler arasından her bir dil için en az üç öğretmen bilgisinin (T.C. Kimlik No, adı-soyadı, okul-kurum adı, branş, cep tel, e-posta) 28 Haziran 2021 tarihinde kadar Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'ne gönderilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.