Öne Çıkanlar altılı masa İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği

Sözleşmeli Öğretmenlere İl Emri Verilmesi (13 Eylül 2021)

Genel Başkan Mehmet Alper Öğretici ve Genel Hukuk ve Toplu Sözleşme Sekreteri Muhammet Ali Gezici imzalı resmi yazıda ''Bilindiği üzere bakanlığınız tarafından geçtiğimiz günlerde “2021 Yaz Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme” duyurusu yayınlanmıştı. Ve bu duyuru sonucuna göre ataması yapılmamış öğretmenler il emrine verildi.

Ancak aynı atama döneminde sözleşmeli öğretmenlere de atama hakkı verilmiş ancak özellikle sağlık özründen ataması yapılmayan öğretmenlerin il emrine ataması yapılmamıştır. Sağlık gibi önemli bir konuda sözleşmeli öğretmenlerin de il emrine atamalarının yapılması büyük bir gerekliliktir. Konu ile ilgili gerekli adımların atılması elzemdir. Sağlık nedeniyle yer değişikliği gerçekleşmeyen sözleşmeli öğretmenlere de il emri verilerek mağduriyetin giderilmesi ve konu ile ilgili tarafımıza bilgi verilmesi hususunda; gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.