Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı aile birliği İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener İcra Katibi öğretmen

TEÇ-SEN  Başarı Belgesi Yazısı (24 Ocak 2022)

Genel Başkan Ümit Demirel ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Güler imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımız tarafından öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına COVID-19 mücadelesi ve okulların açık tutulmasında verilen özverili çalışmalardan dolayı başarı belgesi verilmiştir.

Okul ve kurumlarımızda COVID-19 mücadelesi ve yüz yüze eğitim sürecine geçiş, topyekün bir çalışmanın ve gayretin ürünü olarak hayata geçmiştir.

Söz konusu başarı belgesi, 4/B Sözleşmeli İdari Büro Görevlisi ve İdari Destek Görevlisi kadroları ve başka kurumlara (kaymakamlık-valilik vs) görevlendirilen personele verilmemiştir.

Bu zorlu ve meşakkatli mücadelede büyük bir özveri ile görevini yerine getiren 4/B Sözleşmeli İdari Büro Görevlisi-İdari Destek Görevlisi kadrolarına ve başka kurumlara görevlendirilen personele de başarı belgesi verilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

TEÇ-SEN tarafından GTS 2022/118 sayılı Başarı Belgesi konulu 17 Ocak 2022 tarihli resmi yazı Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne gönderildi.

Genel Başkan Ümit Demirel ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Güler imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer tarafından yapılan 16 Ocak 2022 tarihli açıklamada öğrencilerine uzaktan eğitim veren öğretmenlere ve okul/kurum müdürlerine başarı belgesinin verildiği sayın Bakan tarafından ifade edilmiştir.

Okul ve Kurumlarımızda COVID-19 mücadelesi ve yüz yüze eğitim sürecine geçiş, topyekün bir çalışmanın ve gayretin ürünü olarak hayata geçmiştir. Özellikle COVID-19 ile mücadele sürecinde; İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Okul ve Kurumlarda görev yapan eğitim çalışanları, Valilik/Kaymakamlıklarca Sağlık Müdürlüklerinde, hastanelerde, 112 vefa iletişim merkezleri gibi COVID-19 mücadelesi kapsamında bir çok alanda görevlendirilmişlerdir.

Ama iş teşekküre/başarı belgesine gelince eğitim çalışanları yine ayrılmış, bizlerin gösterdiği emek, verdiği çaba, yaptığı mesai unutulmuştur.

Okul ve Kurumlarımızda COVID-19 mücadelesi ve yüz yüze eğitim sürecine geçiş, topyekün bir çalışmanın ve gayretin ürünü olarak hayata geçmiştir. Salgının ilk baş gösterdiği ve sokağa çıkma yasaklarının olduğu dönemde COVID-19 mücadelesinin açık ara kahramanı şef/memur/hizmetli/şoför arkadaşlarımızdır. Size yakışan eğitim çalışanları arasında ayrım yapmak değil, eğitim faaliyetini ve çalışanlarını ayrım gözetmeksizin bir bütün olarak görmek ve buna göre davranmaktır.

Bu zorlu ve meşakkatli mücadelede büyük bir özveri ile görevini yerine getiren tüm eğitim çalışanlarına başarı belgesi verilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
Başarı BelgesiTEÇ SEN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.