Öne Çıkanlar altılı masa Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği 2024 Yılı DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Kılavuzu Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri

Erbakan'dan Emekli Maaşlarına Zam Vaadi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ''Biz yola çıkarken 'Önce Allah'a sonra da bu aziz millete güvenerek yola çıkıyoruz' dedik. Birinci 40 yıl efsane hizmetlerle dolu bir 40 yıldır. Merhum Erbakan Hocamızın 1969'dan 2011 yılına kadar vefatına kadar sürdürdüğü efsane hizmetlerin yapıldığı bir 40 yıldır. Bugün Türkiye'nin neresine giderseniz gidin; istihdama, kalkınmaya yönelik nerede bir çivi çakılmışsa nerede taş üstüne taş konulmuşsa orada Erbakan Hocamızın, orada milli görüşün imzası var.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar kısa sürede dar gelirli kesimin refah düzeyini, gelir düzeyini bu kadar yüksek oranda artıran başka hükümet gelmemiştir. 54'üncü hükümet bu noktada sadece Türkiye şampiyonu değil dünya şampiyonudur. Aynı aşkla 40 kırk yıl için yola çıktık. İş ve istihdam için 634 proje ile kalkınmayı başlatacağız.

Yeniden Refah olarak gelir gelmez işçi ve memur emekli maaşlarına yüzde 70 zam yaparak başlayacağız. Biz bugünkü iktidar gibi muhtaçlara kömür, erzak dağıtmak için gelmiyoruz; fakirliği ortadan kaldırmak için geliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.