Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

EYT Başkanı Özüpak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) ve Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, mektubu "Özel Makamından Ulaşamadığımız Cumhurbaşkanımıza kaleme aldığım mektupla randevu talebimiz" sözleri ile paylaştı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) ve Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, mektubunda "Zaman bir su misali akıp geçiyor. 08.09.1999 ve bir kaç gün sonrasına 08.09.2020. 21.yy'lı yaşadığımız süreçte tam tamına 21 yıl. Alın teri ve emeğin hiç sayıldığı, görmezden gelindiği, bir gecede anayasal hakkımızdan mahrum bırakılmamızın yıl dönümü. Her seçimde seçim bildirgelerinde yer alan, ama secim sonunda unutulan emekçi kesimi olduk. Davamızda haklı olduğumuz inancımızla ASLA Mücadelemizden vazgeçmedik. Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, cumhur ittifakı partiye hep seslendik, ulaşmak istedik. Söz verilip te sözlerini tutmalarını istedik. Kimi zaman ulaştık, kimi zaman inkar edildik, kimi zamanda yaratılan algılarla BÜTÇEYE YÜK olarak gösterildik. Bizi Gören, Bizi Anlayan; evet, analarınızın ak sütü kadar hakkınız helaldir diyen Millet ittifakı ve Muhalefet partileri oldu. Ekstra bir şey istemedik . Elimizden alınan emeklilik hakkımız ve insanca yaşayabileceğimiz bir emekli maaşımıza kavuşmaktır amacımız. Uğradığımız hak gaspı ve geleceğimiz çocuklarımız için mücadelemizde Yılmayacak, sonuna sonuç alana kadar davamızın arkasında olacağız. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımıza iletişime geçmemize rağmen her defasında randevu taleplerimiz sonuçsuz kaldı. En son kaleme aldığım RANDEVU TALEBİ MEKTUBUM POSTAYA VERİLMİŞ OLUP, umuyorum ki 8 EYLÜL makamında olur. Feryadımızı duyar ve dikkate alır. Gönderdiğim mektubu siz değerli EYT Lİ kaderdaşlarımla paylaşmayı borç bilirim." sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.