Öne Çıkanlar altılı masa Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği 2024 Yılı DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Kılavuzu Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri

Pandemi En Çok EYT'lileri Mağdur Etti

Pandemi sürecinde EYT'lilerin hiçbir destek görmediğini, en çok EYT'lilerin mağdur olduğunu söyleyen Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) Başkanı Turgay Ölüç, Koronavirüs sürecinde neler yaptıklarını anlattı.

Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) Başkanı Turgay Ölüç, "Meclis kapalıydı bu süre içinde. Sosyal medyada herkesin yaptığı gibi aktiftik. Hiç durmadık. İl Başkanları ile toplantılarımızı yaptık. Genel merkez ile yaptık. Sosyal medyada çok aktiftik. Hiç boş durmadık. Bizde durmak yok mücadelenin sonuna kadar, sonuç alana kadar devam var. Pandemiyi böyle atlatmış olduk. Önümüzde Ankara programı var. O netleşince Genel Başkanımız Gönül hanım açıklayacak. Ona göre Ankara ziyaretlerimiz olacak. " dedi.

Devletin verdiği imkanlardan EYT'lilerin hiç fayda görmediğini söyleyen Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (BEYTD) Başkanı Turgay Ölüç,"Biz hiç duymadık bu kredilerden yararlananları. Özelikle Bursa'da yaşayan ve beni arayan çok mağdur arkadaşım vardı. Özellikle bir tanesi "Hiçbir geliri yok. Çalışmıyorum. 2-3 tane çocuğum var. Kiramı veremiyorum" dedi. Belediyeye git dedim. Belediyeden yardım alamadı. Bin TL'ye başvurdu onu da alamadı. Krediye falan başvur hiçbir şey alamadık. Ben hiç duymadık yani bir EYT'li arkadaştan şunu aldık bunu aldık diye. Bu süreçte yine en çok EYT'liler mağdur oldu. Kimsenin yardım aldığını duymadım. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.