Öne Çıkanlar Koronavirüs Mahmut Özer Ali Yalçın TRT EBA TV Fahrettin Koca

Bakan Işıkhan'dan İstihdam Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ''Bu manevi mevsimin Gazze'deki kardeşlerimiz başta olmak üzere, tüm mazlum ve mağdur coğrafyalardaki kardeşlerimizin de sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Sadece Niğde'nin değil milletimizin kahramanı olan şehit Ömer Halis Demir başta olmak üzere aziz şehitlerimize ve hayatını kaybeden gazilerimize bir kez daha bu mübarek ramazan ayı vesilesiyle Allah'tan rahmet diliyorum.

Biz yöneticiler ve idareciler her ne kadar sistemin başında olsak da asıl icraatı, politikayı üretenler sizlersiniz. Bu anlayışla görev alanımız ne olursa olsun 21 yıldır her daim vatandaşlarımızın arasında olduk. Yürüdüğümüz her yolu halkımızla omuz omuza yürüdük. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yola çıkarken milletimize bir söz vermiştik: 'Milletin efendisi değil hizmetkarı ve yol arkadaşı olacağız.' demiştik. Attığımız her adımı vatandaşlarımızın rızasını alarak, milletimizle istişare içerisinde gerçekleştirerek bu sözü yerine getirdik.

Yerelde ne kadar güçlü olursak genel icraatımızın da o derece güçlü olacağına yürekten inanıyorum.

Gelecek hedeflerin en büyük teminatı, bu açıdan Cumhurbaşkanı'mızın bizzat kendisinin ve AK Parti hükümetleri olarak geçmişte gerçekleştirdiklerimizdir. Biz, tüm dünya ülkelerinin iflas bayrağını çektiği, pandeminin zor şartlarında dahi büyümeyi başarabilmiş bir ülkeyiz. Ülkemiz, son yıllarda istihdam rakamlarında tarihin en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. Bunu sizlerin gösterdiği direnç ve dayanıklılık sayesinde Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki, AK kadroların vizyoner bakış açısıyla gerçekleştirdik.

Türkiye Yüzyılı başlarken öncelikle bizi engelleyen ve başarısızlığa neden olan ne varsa o engellerden kurtulmanız gerekiyor. İstanbul'un ve aziz İstanbulluların kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur.

AK belediyeciliğin gerek Bayrampaşa'da gerekse diğer şehirlerde yaptığı hizmetlerle kentlerimizi nereden nereye götürdüğünü sizler çok iyi biliyorsunuz. İnşallah 31 Mart'ta sizlerin desteğiyle bu bayrağı devralacak olan Bayrampaşa Belediye Başkan adayımız İlknur Kovaç Bayraktar Hanım'ın da Gaziosmanpaşa'da çalışmalarına devam edecek olan Hasan Tahsin Usta Başkanı'mın da bu hizmetleri çok ama çok ileriye taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Tabii bir de Büyükşehir Belediyesinde Murat Kurum Başkanı'mız, İstanbul'u 5 yıl hiçbir eser ve hizmet üretmeyen, adeta esamesi okunmayan yerden devralarak daha hızlı, daha huzurlu ve müreffeh günlerine kavuşturacak. 31 Mart zaferi hepimizin zaferi olacak. Her zaman söylediğimiz gibi 'Sefer bizden, zafer Allah'tandır.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
IstihdamVedat Işıkhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.