Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

İşkur  42 İlde Büro Memuru  Alımı Yapacağını  Duyurdu

İşkur'dan dün 13 Haziran'da kendi inernet saysası üzerinden  yeni bir  duyuru paylaştı. Yapılan duyuruda,  42 ilde alınacak personelin   açıklamasının müjdesini sizlerle haberimizde  paylaşacağız. 
İstihdamın karşılanması  adına, işkur Türkiye genelinde farkĺı kurum ve kuruluşların  personel alımıyla  ilgili  belli şartlarla alacağı personel duyurularına yenisini ekledi. İşkur EKPSS ve KPSS şartı olan ve olmayan adaylarında faydalandığı  portaldaki gelişmelerle  hem işverenlerin hemde iş arayanların ışkur’dan gelecek yeni duyurularla ilgili haberleri sayfamızda sizleri bilgilendirmek adına paylaşmaya  devam ediyoruz.İşkur kendi internet sayfası üzerinden yaptığı  duyurunun içeriğini sizler için hazırladık.Duyuruda  42 ilde istihdam edilmek üzere alınacak  personelin ,en az ilköğretim mezunu  şartı olacağı ,lise, önlisans ve lisans eğitimini  tamamlayan adaylar arasından, 230 büro memuru alacağını belirtti.İşkur yeni ilanlar katagorisinde duyurduğu iş ilanın başvurularıda yine işkurun kendi internet sayfası üzerinden  yapılacağını belirtti.Yayınlanan duyuruda  Türkiyenin 42 ilinde istihdam edilmek üzere alınacak personelin ,büro memurluğu,kamu ve özel kurumlara yerlestirileceğini de açıklamalarına ekledi.Işkurun yeni ilanlar katagorisinde duyurduğu  her ilin personel alımı ile ilgili başvuru  şartları  ve son başvuru tarihi ile ilgili bilgiler verdi.Ayrıca yapılan duyuruda  ,büro memurluğu,  kamu ve özel kurumlarda çalışacak personelin başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere büro memurluğunda istihdam etmek üzere   hangi illerde olduğuda belirtildi.Sayfada bbelirtilenüro memurluğuna alınacak Türkiye genelindeki  iller ise şu şekilde:
İstanbul, Manisa, Tekirdağ, Ağrı, İzmir, Amasya, Kocaeli, Ankara, Balıkesir, Bursa, Karaman, Aydın, Erzurum, Sinop, Edirne, Denizli, Adana, Samsun, Kırşehir, Elazığ, Mersin, Giresun, Yozgat, Malatya, Uşak, Trabzon, Kırşehir, Erzincan, Artvin, Aksaray, Gaziantep, Sakarya, Diyarbakır, Sivas, Kırıkkale, Yalova, Tokat, Muğla, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Konya olmak üzere 42 ilde  büro memuru olarak istihdam edilecek.Başvurular yarın itibariyle 15 Haziran’da başlıyor.Işkurun kendi internet sayfasında 135 adet ilan bulunuyor.Internet sayfasındaki yeni is ilanları   9 sayfada görüntülenmektedir.Basvuruda bulunacak adayların, işkur internet sayfasına girerek , Türkiye genelindeki büro memurluğu için aranan şartlara uygunluklarını ve başvuru tarihlerileriyle birlikte son başvuru tarihlerinede ulaşabileceklerdir.Yeni duyurular geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
İşkurPersonelBüro Memuru
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NAZLI 4 yıl önce

16.07.1986 lise mezunuyum .Bu iskurdaki acılan kurslardan yada iş alımları için başvuru yapmak istiyorum. Gerçekten ise çok ihtiyacım var. Eşimden ayrildim .Işe çok ihtiyacım var.

Avatar
Emine 4 yıl önce

01.16.1996 önlisans büro yönetimi sekreterlik mezunuyum.Is kur hakkında iş alımları hakkında başvuru yapmak istiyorum.ise ihtiyacım var.