Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmeli personel Hazine ve Maliye Bakanlığı

Öğretim Elemanı Alınacak (Polis Akademisi Başkanlığı)

Polis Akademisi Başkanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığına bağlı İç Güvenlik Fakültesi, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğü, Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) , Aksaray Şehit Önder Güzel POMEM, Akyurt POMEM, Aydın POMEM, Balıkesir POMEM, Bayburt POMEM, Bilecik POMEM, Bitlis POMEM, Bursa POMEM, Erzincan POMEM, Erzurum POMEM, Gaziantep POMEM, İstanbul Arnavutköy POMEM, Karabük POMEM, Karaman POMEM, Kayseri POMEM, Adana Kemal Serhadlı POMEM, Mersin Şehit Önder Güzel POMEM, Rize POMEM, Trabzon Şehit Meriç Alemdar POMEM, Yozgat POMEM, Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Kırşehir PMYO, Samsun 19 Mayıs PMYO ve Sivas PMYO Müdürlüklerine Öğretim Elemanı Alımı.

Polis Akademisi Başkanlığında açık bulunan ve aşağıda birim ve ünvanı belirtilen kadrolara Anayasanın 132’nci maddesi, 4652 sayılı Polis Yüksek Öğretim Kanunu’nun 25/b maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23, 31 ve 33’üncü maddeleri, 2914 sayılı Yüksek Öğretim Personel Kanunu, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddeleri, Polis Akademisi Öğretim Elemanlığına Atama ve Yükseltme Kriterleri ile Polis Akademisi Başkanlığı Akademi Yönetim Kurulunun 20.12.2023 tarihli ve 2023/36 sayılı kararı doğrultusunda naklen veya açıktan atama ile Doktor Öğretim Üyesi ünvanında (1), Öğretim Görevlisi ünvanında (84), Araştırma Görevlisi ünvanında (1) Öğretim Elemanı alınacaktır. 

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Müracaatlar, talep edilen alan ve ünvanın adı açıkça belirtilmek suretiyle yapılacak ve değerlendirmede bu husus dikkate alınacaktır. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir (1) kadroya müracaat edebilecektir.

Müracaatlar; 25.12.2023 – 09.01.2024 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde, POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ (Eymir Mah. 49. Sk. PK: 06834 Ankara/Gölbaşı) adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Eksik belge ile veya son başvuru tarihi olan 09.01.2024 tarihi saat 17:00’den sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak müracaatlarda, gönderinin kuruma ulaştığı tarih esas alınacaktır.

Müracaat sırasında görevli personel tarafından adayların müracaata ilişkin sundukları tüm belgeler kayda geçirilerek tanzim edilecektir.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olması,

2) Yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet Memuru olmasına engel teşkil edecek bir hali bulunmaması, 

3) Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması,

4) Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği ünvan ile Devlet Memuru olmasına ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi,

5) Polis Akademisi Başkanlığına yapılacak Öğretim Elemanı alımları Polis Akademisi Başkanlığının belirlemiş olduğu Atama ve Yükseltme Kriterleri çerçevesinde gerçekleştirilmekte olup; adayların başvurdukları ünvan ve kadrolarda belirtilen kriterleri sağlamaları gerekmektedir.

“Polis Akademisi Öğretim Elemanlığına Atama ve Yükseltme Kriterleri” için https://cdn2.pa.edu.tr/Upload/editor/files/GU%CC%88NCEL%20Atama%20Yu%CC%88kseltme%20Kriterleri%202023-22(4).docx linkini tıklayınız.

İlana https://www.pa.edu.tr/duyuru/polis-akademisi-baskanligi-ve-bagli-egitim-birimlerine-ogretim-elemani-alim-ilani linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.