Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğretmen ÖSYM

Günün Önemli Kararları (15 Temmuz 2023)

2023/324 Karar Sayılı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ahmet Dinç, Seyfullah Yüce, Hüseyin Öztürk, Turgut Altundal, Mehmet Yaka, Mahmut Albayrak, Zekeriye Yılmaz, Ömer Demirci Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2023/325 Karar Sayılı Karara göre; İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişliklerine, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince İsmail ÇATAKLI ve Mahmut ÇUHADAR atanmıştır.

2023/326 Karar Sayılı Karara göre; Göç İdaresi Başkanlığı Başkanlığına, Mülkiye Başmüfettişi Atilla TOROS, Başkan Yardımcılığına, Beşiktaş Kaymakamı Önder BAKAN, Başkan Yardımcılığına, Mülkiye Başmüfettişi Hüseyin KÖK, Yabancılar Genel Müdürlüğüne Gözde ÖZKORUL, Uluslararası Koruma Genel Müdürlüğüne Bayram YALINSU, Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğüne, İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar AKS AN YAR, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürlüğüne Ramazan SEÇİLMİŞ, - Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mustafa Fırat TAŞOLAR 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2023/327 Karar Sayılı Karara göre; Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı görevine devam eden Hacı Memet GÜRLEK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2023/328 Karar Sayılı Karara göre; Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali OD AB AŞ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2023/329 Karar Sayılı Karara göre; Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İrfan İPŞİR, Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU, Murat BAŞTOR ve Enver MAMUR atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.