Öne Çıkanlar engelli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esasları Mahalli İdare Birlikleri Personeli BİM 12 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler emeklilikte yaşa takılanlar

Önder Kahveci'den Ek Zam ve 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Ek zam talebimizi tüm platformlarda ısrarla dile getirmeye devam edeceğiz. Reel anlamda bir artış için gereklilik olan refah payının verilmesi için tüm gücümüzle gayret göstereceğiz.Tüm çalışanları kapsayacak 3600 ek gösterge düzenlemesi ve kamuda tüm çalışanların kadrolu istihdamı gibi temel taleplerimizi dile getirmeye, kırmızı çizgilerimizi savunmaya, öneri sunarak çözüm üretmeye devam edeceğiz. Biz çalışacağız, mücadele edeceğiz ve inanıyorum ki mutlaka kazanacağız.

Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Kurucusu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Sahibi de hizmetinde olduğumuz büyük Türk milletidir. Kirli oyunların, milleti birbirine düşürmek isteyenlerin tezgahlarına karşı uyanığız ve bu konuda uyarıcı olmaya da devam edeceğiz. Ne bu ülkeyi böldürür, ne de Türk devletinin üstüne oyun oynanmasına müsaade ederiz. Tüm gücümüzle bunlara karşı mücadele veririz. İşte bizim kırmızı çizgimiz budur. Bu kırmızı çizgi kurulduğumuz gün de böyleydi. Dünyaya döndüğü sürece de böyle kalacaktır.

Türk Eğitim Sen'in duruşunu besleyen tek kaynak, sadakatle bağlı olduğu ilkeleri ve eğitim çalışanlarının hak ve kazanımlarıdır.

Kamu çalışanlarının ortak kanaatidir ki Türk Eğitim Sen, ülkemiz memur sendikacılığının amiral gemisidir. Ancak yine çok iyi biliyoruz ki Türk Eğitim Sen, asla sadece bir sendika değil, milletimizin ve devletimizin ihtiyacı olduğunda sağına soluna 'Kim var?' diye bakmadan, cesaret ve adanmışlıkla 'Ben varım' diye haykırarak öne atılan Türkiye sevdalılarının hayat verdiği milli bir sivil toplum kuruluşudur.'' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''3600 ek gösterge gündeme geldi, Allah nasip ederse önümüzdeki yıla kadar hayata geçmesini umuyoruz ve bu hususta gayret sarf ediyoruz. Şimdi eğitim mensuplarına 'şiddete dur de' kanun teklifimiz Iğdır Milletvekilimiz Yaşar Karadağ verdi, Meclistedir, sıra bekliyor.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.