Öne Çıkanlar engelli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esasları Mahalli İdare Birlikleri Personeli BİM 12 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Duyurusu

Ek Zam Hakkımızı Muhakkak Alacağız

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Aziz Türk milletinin değerleridir bizi var eden, bizi biz yapan bu değerlerden asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Yüzde yüz milli ve yerli bir kuruluşuz. Tavrımız, olaylara bakışımızda hep bu yöndedir. Yaptığımız her işte önce ahlak diyoruz. Peygamber efendimizin bu emanetini baş tacı edeceğiz.

Toplu sözleşmedeki duruş ve talebimizin ne kadar önemli olduğu ocak ayında anlaşıldı. Seyyanen zam ve refah payı taleplerimizin ne kadar zaruret olduğu görüldü. Ek zam gerçekleşen enflasyon ve refah payı üzerinden yapılmalıdır. Bugün açık olan bir şey varki o da kamu çalışanlarına mutlaka ek zam yapılması gerekliliğidir.  Bu haklı talebimizde ısrarcı olmaya, kararlılıkla vurgulamaya devam edeceğiz ve bunu muhakkak alacağız.

Daha önce tavandan ek ödeme gibi çalışanlarını beklentilerinden çok uzakta kalan ücret düzenlemeleri yerine maaşa zam şeklinde tek ödeme yapılmasında ısrarcıyız. Ancak böyle bir düzenleme ile reel anlamda bir artış çalışanların ekonomisine yansıyacaktır. Çalışanlarında talebi budur. Ayrımcılık içeren, idarecinin insafına bırakılan düzenlemeler çare değildir.

14 Mart üzerine beklentide dağ fare doğurmamalıdır. Hekiminden hemşiresine memurundan hizmetlisine herkesin hakkı teslim edilmelidir. Pandeminin kahramanlarının verdikleri mücadele, yaptıkları hizmet ortadadır. Talepleri karşılanmalı, sorunlarına çare üretilmelidir.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ek ZamÖnder Kahveci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.