Öne Çıkanlar Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Milletvekili Seçimleri Geçici Aday Listesi Koronavirüs Turgay Ölüç Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın

Hemşire Çiftten Koronavirüs Servisindeki Doktorlara Moral Konseri

Korona virüsle mücadele eden meslektaşlarına destek vermek isteyen hemşire Merve ve Cemil Erkek çifti, geçtiğimiz günlerde koronavirüs servisine geçmek için başvuru yaptı. Başvuruları kabul edilen çift, el ele vererek korona virüs servisinde çalışmaya başladı. Serviste meslektaşlarına destek veren çift, kendileri için tahsis edilen alanda da sağlık personellerine gitar çalıp, şarkı söyleyerek moral veriyor.

Koronavirüs salgının üstesinden gelebileceklerini düşündüğünü belirten Cemil Erkek, "Eşimle beraber bu durumun içinde olmak bizim için hem ailevi hem de mesleki olarak sınav oluyor. Biz 24 saat esası gereğince, yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Burası istirahat alanımız. Burada sosyal mesafe kuralı çerçevesinde bazılarımız kitap okuyor, bazımız dinleniyor, yorgunluğunu atıyor ve görevinin başına dönüyor" dedi.

4 yıllık yoğun bakım personeli olduğunu kaydeden Merve Erkek ise  "Hem arkadaşlarıma destek olmayı, hem de mesleki açıdan bu durumu tecrübe etmeyi istedim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.