Öne Çıkanlar altılı masa Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri Cumhurbaşkanlığı Kabinesi

Sağlık Çalışanlarımız Sorunların Gölgesi Altında Çalışmaya Mahkum Edilmemeli

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, ''Sağlık-Sen teşkilatı pandemi sürecinde hep sahadaydı. Bu teşkilat sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın dertlerine derman olmak için önemli görevler üstlendi. Temsilci arkadaşlarımız yaşanan sorunları şubelerimiz aracılığıyla bizlere ilettiler. Biliyoruz ki bu iş gönül işidir ve temsilci arkadaşlarımız bu işi canı gönülden yapıyor. Üye sayımızın artması da bu çalışmaların meyveleri. Sadece Kayseri’de son iki ayda 767 üye yapılmış, bu gerçekten takdire şayan bir başarı.

İstihdam yetersizliği yüzünden uzayan mesai saatleri altında ezilen sağlık çalışanlarımızın iş yükü, pandemiyle birlikte kat be kat arttı. Bu iş yükü yüzünden sağlık çalışanlarımız aylarca çocuklarını göremedi, evlerine gidemedi. Bu fedakarlığı kimse inkar edemez. O yüzden sağlık çalışanlarımız sorunların gölgesi altında çalışmaya mahkum edilmemeli. Biz sağlık çalışanlarının alın teri ve haklarının teslim edilmesi için mücadele ediyoruz.

Sağlık-Sen olarak doktorundan hemşiresine, 112 çalışanından hizmetlisine sağlığın bir ekip işi olduğunu savunuyoruz. Hiçbir meslek grubu ayırt edilmeden sağlık çalışanlarının haklarının teslim edilmesini her platformda savunuyoruz. Yıllardır branş branş elde ettiğimiz kazanımlar ortada. Bu hakikat çerçevesinde emek ve hak temelli anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sağlık çalışanları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.