Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler Mahmut Özer

Deprem Bölgesi İçin Tayin Talebi (13 Şubat 2023)

Söz konusu resmi yazıda "06.02.2023 Pazartesi günü saat 04:17’de meydana gelen, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan ve çevre bir çok ilimizde de ciddi şekilde hissedilen 7.7’lik deprem ile aynı gün merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan ilçesi olan 7.6’lık depremde bir çok ilimiz etkilenmiş ve ne yazık ki on binlerce canımızı kaybederken yüz bine yakın da yaralı vatandaşımız olmuştur.

Bilindiği gibi bakanlığınızın yapmış olduğu açıklamaya göre deprem bölgelerinde okullar 1 Mart’a kadar ara verilirken geriye kalan 71 ilimizde okullar 20 Şubat’ta açılacaktır. Deprem bölgesinde on binlerce öğretmenimiz ciddi şekilde etkilenmiş, ne yazık ki meslektaşlarımızın bazılarını da kaybetmiş bulunmaktayız. Deprem bölgesinde gerekli şartlar oluştuktan sonra açılacak olan okullarda eğitim-öğretimin aksamaması, aynı zamanda o bölgede görev yapan meslektaşlarımızın yaşamış olduğu olumsuz durumdan dolayı süre şartı aranmaksızın gerek bu bölgeye gönüllü gitmek isteyenler, gerekse bu bölgeden başka bölgeye gitmek isteyen öğretmenler için tayin hakkı verilmelidir. Bu konuda gerekli çalışmanın yapılarak tarafımıza bilgi verilmesi hususunda;

Gereğini talep ederiz." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.