Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler Mahmut Özer

Görevde Yükselme Sınavı İçin Çan Eğrisi Yöntemi Uygulanması (12 Temmuz 2023)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 09.07.2023 tarihinde, eğitim çalışanlarımıza Şube Müdürlüğü, Şeflik, Saymanlık ve Memurluk kadrolarına geçiş için Görevde Yükselme Sınavı düzenlemiştir.

Yapılan sınavların önceki sınavlara nazaran zor bir sınav olduğu ve barajı geçecek kişi sayısının münhal kadro sayısına göre çok düşük olacağı üyelerimiz tarafından bizlere iletilmiştir. Barajı geçen sayısının azlığı başvuru kılavuzunda belirtilen münhal kadro sayısından az olacağından dolayı kadrolar boş kalacak olup bu durum sınava giren eğitim çalışanlarımıza karşı mağduriyet yaratmaktadır.

Bu mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla; Bakanlığımızın 2015 yılında yapılan Görevde Yükselme Sınavı’nda hayata geçirdiği ve mağduriyetleri giderdiği aşikar olan Bağıl Değerlendirme / Çan Eğrisi yönteminin uygulamaya konulmasını talep ediyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.