Öne Çıkanlar engelli yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği öğretim elemanı TRT EBA TV

Görsel Sanatlar, Müzik ve Beden Eğitimi Dersleri İçin de DYK’lar Açılmalı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ''MEB yaz okulu açarak, isteyen öğrenciler için DYK’ların devam edeceğini duyurdu. Güzel bir tedbir olarak değerlendiriyorum. Ancak biliyoruz ki, salgın döneminde, öğrencilerimiz sadece akademik olarak değil sosyal ve fiziksel açıdan da ciddi kayıplarla karşı karşıya kaldılar.

Dolayısıyla bu anlamda da tedbirler geliştirilmesi doğru olacaktır. Bu nedenle yaz okulu kapsamında çocuklarımızın sanatsal ve sportif açıdan da desteklenmesi ve geliştirilmesi önem arzetmektedir.

Bu itibarla Milli Eğitim Bakanlığı kılavuzu güncellemeli ve resim, müzik ve beden eğitimi dersleri için de DYK’lar açılmasını sağlamalıdır.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen 2 yıl önce

Konusuldu da ne oldu? Sonuç??