Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu BİM A101 ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler ŞOK

YLSY Burs Programı (6 Mart 2024)

1416 sayılı Ecnebi Memleketlere Gönderilecek Talebe Hakkında Kanun'a dayalı olarak 1929 yılından bu yana Bakanlığımızca yürütülen YLSY Burs Programı, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında bilim, sanat, siyaset e kültür hayatımıza yön veren binlerce değerli şahsiyeti ülkemize kazandırmıştır. Burs programı, Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek yüksek nitelikli insan gücü yetiştirmek üzere Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da varlığını ve misyonunu güçlü bir şekilde devam ettirecektir.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yükseköğretim kurumları adına Devletimizin imkanlarıyla dünyanın önde gelen üniversitelerinde öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderilen yetenekli ve donanımlı gençler, yurt dışında elde ettikleri bilgi, beceri ve birimlerle hem görev yaptıkları kurumların kapasitesinin artırılmasında hem de ülkemizin üst politika belgelerinde belirlenen sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşılmasında kritik bir rol oynamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.