Öne Çıkanlar altılı masa Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği 2024 Yılı DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Kılavuzu Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri

Öğretmen, Öğrenci ve Veliler İçin Umre Başvuruları

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ''Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ara dönem ve yarıyıl tatili dönemlerini kutsal topraklarda geçirmek isteyen öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize özel düzenleyeceğimiz umre turları için kayıt dönemi başladı.'' dedi.

2022 yılı ara tatil dönemi ile 2023 yılı yarıyıl tatilinde düzenlenecek umre turlarının ayrıntıları belli oldu. Buna göre öğretmen, öğrenci ve veliler indirimli umre turlarından yararlanabilecek. Ödemeler, yüzde 40 peşin olmak üzere, geri kalan kısmı anlaşmalı finans kurumlarından 3 taksit halinde yapılabilir. Umre ibadetinin nasıl yapıldığına dair detaylara hacumreegitim.hac.gov.tr ve Diyanet Hac ve Umre Rehberi mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilir.

Birinci dönem ara tatilinde 7 günlük umre programı başvuruları 11-28 Ekim 2022 tarihleri arasındadır.

Yarıyıl tatilinde 7 ve 11 günlük umre programına son başvuru tarihi 22 Aralık 2022 olarak belirlendi.

Üniversite öğrencilerine yönelik umre programı 3 Aralık 2022 ile 19 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

1. Dönem ara tatil umre turları

Yarıyıl tatili umre turları

Üniversite öğrencilerine yönelik umre turları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.