Öne Çıkanlar altılı masa Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği İşletmelerde Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Öğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitim Faaliyetleri Cumhurbaşkanlığı Kabinesi

23 Ocak 2021 Tarihli Atama Kararları

Ticaret Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Spor Teşkilatı Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü, TEİAŞ, Dışişleri Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı'na atamalar gerçekleştirildi.

2021/56 Karar Numaralı Karara göre; Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Ceza İşleri Genel Müdürü Yakup MOĞUL atanmıştır.

2021/57 Karar Numaralı Karara göre; Adalet Bakanlığında açık bulunan Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne, Ali ÖZTÜRKMEN atanmıştır.

2021/58 Karar Numaralı Karara göre; Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yılmaz ÇİFTCİ görevden alınmış ve bu suretle boşalan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne Yunus ALKAÇ atanmıştır.

2021/59 Karar Numaralı Karara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliklerine, Abbas Deniz, Barış Yılmaz, Başat İlter, cem Baloğlu, Deniz Gürler, Ekim Deniz Ayhan Odabaşıoğlu, Erdem Tosun, Gamze Eyi, Gülay Demirel, Hüseyin Deri Tekkanat, İbrahim Gökhan Korkutan, İlhami Kabaktepe, İsmail Barış Aktaş, Mehmet Saygıner, Mehmet Yıldırım, Mehmet Yıldırım, Muharrem Arıkel, Mustafa Fatih Kepez, Hakan Arslan, Selçuk Karaoğlu, Sinan Yavuz, Süleyman Karaduman, Umud Uyaroğlu, Yasemin Korkutan, Yasin Sezer, Yurder Şenol iş Müfettişleri atanmıştır.

2021/60 Karar Numaralı Karara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan iş Başmüfettişliğine, İş Müfettişi Hüseyin ATAMAN atanmıştır.

2021/61 Karar Numaralı Karara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan iş Başmüfettişliğine, İş Müfettişi Mehmet Nuri GÖRÜCÜ atanmıştır.

2021/62 Karar Numaralı Karara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Düzce 11 Müdürlüğüne, Ercan ÖZTÜRK atanmıştır.

2021/63 Karar Numaralı Karara göre: Andlaşmalar Genel Müdür Yardımcılığına, Sabri Tunç ANGILI atanmıştır.

2021/64 Karar Numaralı Karara göre; Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü; 6. Bölge Müdürü Süleyman USTAMEHMETOĞLU, görevden alınmış, 4. Bölge Müdürlüğüne, 1. Bölge Müdürü Nüsret KOMAN, 1. Bölge Müdürlüğüne Alaittin AYDIN, 5. Bölge Müdürlüğüne Yüksel YAVUZ, 6. Bölge Müdürlüğüne, 7. Bölge Müdürü Mehmet AYDIN, 7. Bölge Müdürlüğüne Ramazan AYYILDIZ, 22. Bölge Müdürlüğüne Oğuzhan AYRANCI atanmıştır.

2021/65 Karar Numaralı Karara göre; Yönetim Kurulu Üyeliğine, Ayhan KANDEMİR atanmıştır.

2021/66 Karar Numaralı Karara göre; Yönetim Kurulu Üyeliğine, Serhat KOKSAL atanmıştır.

2021/67 Karar Numaralı Karara göre; Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Bilal ELKATMIŞ, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ömer KALKAN, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ali İhsan KABAKÇI, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Reşat ASRAK, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Hakan YÜKSEL, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Fikret KELEŞ, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Erdoğan TUNÇ atanmıştır.

2021/68 Karar Numaralı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Fikret KELEŞ atanmıştır.

2021/69 Karar Numaralı Karara göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Erdoğan TUNÇ atanmıştır.

2021/70 Karar Numaralı Karara göre; Spor Toto Teşkilat Başkanlığına, Bünyamin BOZGEYİK atanmıştır.

2021/71 Karar Numaralı Karara göre; Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına, Bülent Çınar ÇAVUŞ atanmıştır.

2021/72 Karar Numaralı Karara göre; Muş İl Milli Eğitim Müdürü Emin ENGİN, görevden alınmıştır.

2021/73 Karar Numaralı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığı Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin YILMAZ görevden alınmış ve bu suretle boşalan Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Nazan ŞENER atanmıştır.

2021/74 Karar Numaralı Karara göre; Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan Lojistik Genel Müdürlüğüne, Veysel UYAR atanmıştır.

2021/75 Karar Numaralı Karara göre; Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan YILDIRIM, görevden alınmıştır.

2021/76 Karar Numaralı Karara göre; Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına, Yunus BAYRAM atanmıştır.

2021/77 Karar Numaralı Karara göre; Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, Oktay ÖCAL atanmıştır.

2021/78 Karar Numaralı Karara göre; Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Cemal ÇALIK atanmıştır.

2021/79 Karar Numaralı Karara göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü XI. Bölge Müdürü Abdullah CEYLAN görevden alınmış ve bu suretle boşalan XI. Bölge Müdürlüğüne Zerrin DEMİRÖRS atanmıştır.

2021/80 Karar Numaralı Karara göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü XIV. Bölge Müdürü Mehmet ELKATMIŞ görevden alınmış ve bu suretle boşalan XIV. Bölge Müdürlüğüne Atakan ÇELEBİ atanmıştır.

2021/81 Karar Numaralı Karara göre; Ticaret Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcıları Haşan CEYHAN, Emre ÇELİK, Buğrahan MANAV ve Taha Yasin YILMAZ atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.