Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

Kahveci'den Ek Zam-Refah Payı-3600 Ek Gösterge Talebi

Ziyaret hakkında bilgileri kişisel Twitter hesabından açıklama yaparak duyuran Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu olarak bugün Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik.

Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Sn.Vedat Bilgin’in de hazır bulunduğu görüşmede asgari ücrete kadar ücret gelirlerinden vergi alınmaması yolundaki düzenlemeye ilişkin memnuniyetimizi dile getirdik. Bu konuya ilişkin olarak yaşanabilecek aksaklıkların giderilmesini talep ettik.

Yaşanan ekonomik gelişmelere paralel olarak kamu çalışanlarının zararlarını karşılamak üzere EK ZAM verilmesi talebimizi görüştük, REFAH PAYI uygulamasının memurlarımızın alım gücünü yükselteceğini ifade ettik. 

Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusundaki beklentilerimizi Sayın Cumhurbaşkanına ilettik. Ayrıca kamu çalışanlarımızın acil çözüm bekleyen 3600 ek göstergenin tüm kamu çalışanlarını kapsayacak ve beklentileri karşılayacak şekilde düzenlenmesi, yardımcı hizmetliler, bayram ikramiyesi, tüm ödemelerin emekliliğe sayılması, mülakatın kaldırılması ve yönetici atamaları gibi konuları içeren  raporumuzu kendisine sunduk." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.