Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aile birliği engelliler

Sağlık Çalışanlarını Koruyacak Adımlar Bir An Önce Atılmalıdır

Sağlık-Sen Genel Sekreter Durali Baki, ''Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tek umudu Sağlık-Sen’dir. Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü için hem bakanlarla hem siyasetçilerle görüşüyoruz. Sorunlar çözüme kavuşana kadar çalışmaya ve mücadele etmeye kararlıyız.

Sağlık-Sen ve Memur-Sen’in kazanımların adresi olduğunu bir kez daha kanıtladık.

Sağlık çalışanlarının emeğinin karşılığının verilmesi gerikiyor. Döner sermaye sisteminin çarkları artık dönmüyor. Adalet ve hakkaniyetten uzak döner sermaye sistemi artık tarih olmalı. Tüm sağlık çalışanlarını mutlu edecek bir sistem hayata geçirilmelidir. Bu konuda da hazırladığımız yeni model önerisini yetkililerle paylaştık. Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerine adalet ve hakkaniyet çerçevesinde yaklaşılmalı.

Adalet Bakanı ile Sağlık Bakanının bu konudaki açıklamaları çok önemli buluyoruz. Sağlık çalışanlarının koruyacak adımlar bir an önce atılmalıdır.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, ''Sahada yaşanan sorunları çok iyi biliyoruz. Sorunlara çözüm önerileri geliştiriyor, çeşitli çalışmalar yaparak bunları yetkililerle paylaşıyoruz.

Sağlık-Sen olarak ne yapmamız gerekiyorsa elimizi taşın altına koyduk. Teşkilatımızın bize verdiği destek ile Sağlık-Sen olarak toplu sözleşme masasında 22'den fazla kazanım elde ettik. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın geleceği için durmadan ve yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, ''Bizler sendikacıyız. Bizim işimiz mücadele etmek. Bizim işimiz hatırlatmak. Fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın emekleri unutulmasın, göz ardı edilmesin diye hatırlatma makamındayız. Bu nedenle de asla durmuyoruz, durmayacağız.

Nimet söz konusu olunca da emeğimizin karşılığı almak için mücadele ediyoruz. Sesimizi ve sözümüzü sadece ve sadece eşitlik, hakkaniyet ve adalet için yükseltiyoruz. Bu doğrultuda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için Genel Merkezimizle birlikte mücadeleye hiç durmadan devam edeceğiz.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Sağlık çalışanları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.