Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM

Sağlık İşçilerinden Hekimlere Zam Tepkisi

Konuya ilişkin açıklama yapan Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, ''Pandeminin kahramanı sağlık işçisi de ''Sağlık Çalışanı''dır. Farklı zam uygulaması sağlık kurumlarında çalışma barışını yok eder.

Hekimlere yapılan zam elbette yerindedir, ama sağlık hizmetinin taşıyıcı kolonu sağlık işçisidir.

Sağşol çalışanları arasında yapılan bu ayrım kabul edilemez. Bu zor süreçlerde sağlık çalışanlarının arasına zam nifakı sokulmamalıdır.

Sağlık işçileri olarak bir yanlıştan acilen dönülmesini istiyoruz.

Yapılacak zamdan işçi-memur ayrımı da dahil olmak üzere hiçbir ayrıma gidilmeden bütün sağlık çalışanları faydalanmalıdır.

Sağlık işçileri olarak Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyoruz; ayrımcı zam uygulamasıyla sağlık sisteminde sizin de büyük destek verdiğiniz yılların emeğinin heba edilmesine izin vermeyin.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.