Öne Çıkanlar aile birliği İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener İcra Katibi Özel Güvenlik Günü Yiyecek yardımı

Tasarı Bir An Önce Hakkaniyetli Bir Şekilde Yasalaşmalıdır

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, ''Bizler her koşulda ve şartta çalışanlarımızın emeğinin karşılığını almak için mücadele ediyoruz. Üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Pandemi sürecinde dahi Sağlık-Sen teşkilatı sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının dertlerine derman olmak için sahadaydı. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları bu süreçte günlerce evlerine gidemedi, çocuklarına hasret kaldı. Bu fedakarlığı kimse görmezden gelemez.

Komisyon’da bekletilen tasarıyla ilgili yetkilierden günlerdir ses çıkmıyor. Hekimlerle birlikte tüm sağlık çalışanlarına muhakkak ücret iyileştirmesi yapılmalı. Tasarı bir an önce hakkaniyetli bir şekilde yasalaşmalıdır.

Sağlık-Sen Ardahan Şube Başkanı Selçuk Recepoğlu, ''Bizim mücadelemiz; hakkaniyet, emek ve alın teri mücadelesi. Kamu çalışanları arasında en çok mağdur olan kesim sağlık çalışanları oluşturuyor. Bugün birçok sorunla karşı karşıya gelen bu fedakar insanlar tam manasıyla emeğinin karşılığını alamıyor. Biz yetkili sendika olarak sahanın sorunlarını yetkili mercilere ulaştırıyoruz. Genel Merkezimiz hem sahada hem de mekik diplomasisi ile çalışmalarını sürdürüyor. Toplu sözleşmede elde edilen kazanımlar bu çalışmaların meyveleri, Toplu sözleşmeden sonra Türkiye genelinde üye sayımız giderek artıyor.'' dedi.

Sağlık-Sen Iğdır Şube Başkanı Şebnem Yıldızlı, ''Bizler inandığımız davadan taviz vermeden, onurluca, eğilmeden, kırıp dökmeden alın terimizin hakkını savunuyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın desteği ile genel yetkili sendika olarak büyük bir davanın sorumluluk bilinciyle, emeğimizin karşılığını almak için mücadele ediyoruz. Sağlık-Sen olarak güçlü ve inanmış bir teşkilata sahibiz. Bununla gurur duyuyoruz. Bizim görevimiz böylesi bir yangının ortasında cephenin en önünde kahramanca mücadele eden arkadaşlarımızın yanında olmak, onların beklentilerini dile getirmek, sorunlarını çözmek ve refahını arttırmaktır.'' dedi.

Sağlık-Sen Kars Şube Başkanı Muharrem Koskalan, ''Bizler mücadeleden sorumluyuz. Alın terimiz, emeğimiz ve ekmeğimiz için mücadele ediyoruz. Adalet ve hakkaniyet için mücadele ediyoruz. Sağlık Bakanlığı acil olarak sağlık çalışanlarını koruyacak önlemleri hayata geçirmelidir.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.