Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM

2023 Yılı Rebiülevvel Ayı Mesajları ve Sözleri

Bu yıl 16 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yer alan Rebiülevvel Ayı boyunca sosyal medya üzerinden göndereceğiniz bir mesaj ya da sözlü olarak ifade edeceğiniz bir cümlelik Rebiülevvel Ayı mesajı, kişiyi önemli hissettirecektir.

REBİÜLEVVEL AYI MESAJLARI VE SÖZLERİ

Bizi bir Rebiülevvel ayına daha ulaştıran Allah’a (c.c) hamd olsun.

Ey yüce peygamber senin hürmetine yaratıldı tüm alemler. Bizleri şefaatinden mahrum etme. Amin! Rebiülevvel ayınız mübarek olsun.

Hicri ayların 3.sü olan bahar ayı olarak bilinen gül kokulu ay hoş geldin…

Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in dünyayı şereflendirdiği Rebiülevvel ayımız mübarek olsun.

Allah’ım bize peygamber efendimizin ahlakıyla yaşamak nasip et ki, peygamber efendimizin sevgisine layık olalım Aminn…

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz su dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Rebiülevvel ayınız mübarek olsun.

Nuruyla alemimizi Şereflendiren Peygamber Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Rebiülevvel ayınız mübarek olsun.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem’ diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Rebiülevvel ayımız mübarek olsun…

İnsanların en şereflisi fahri-i kâinat efendimiz sevgili peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği bu ay hepimize ve dünyaya huzur barış ve sağlık getirsin. Rebiülevvel ayımızın feyzi üzerimize olsun…

Ruhum Sana Aşık, Sana Hayran Efendim! Bir Ben Değil Alem, Sana Aşık Efendim! Fahri Kâinat Efendimiz, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Dünyaya Teşrif Ettiği Mübarek ‘Rebiülevvel Ayı’ Hepimize Hayırlar Getirsin İnşallah.

Rebiülevvel ayına ayrı bi muhabbetimiz vardır, serveri âlem resulüekrem efendimiz âleyhisselamın dünyayı şereflendirdiği bu ayı bezm-i âlem vâlide sultanın beyti ile selâmlayalım… Muhâbbetten Muhammed Oldu Hâsıl, Muhammedsiz Muhâbbetten Ne Hâsıl…

Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için Rebiülevvel ayınız mübarek olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.