Öne Çıkanlar Hakmar Express A101 9 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

2021 Eylül Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Yeri Bilgisi Sonucu Oluşan Alan Bazlı Taban Puanlar

Ön Başvuru ve Sözlü Sınav Tercihleri 27 Eylül-8 Ekim 2021 tarihleri arasında alınan 2021 Eylül Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınavları 12-27 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak. Sözlü Sınav öncesi Sözlü Sınav Yeri Bilgisi 25 Ekim 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yayınlanmıştı. Sözlü sınavda 60 puan ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacak ve sözleşmeli öğretmenlik ataması için tercih yapacak.

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Mardin, Muğla, Kocaeli, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van ilinde yapılacak Yüz Yüze Sözlü Sınav ve Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kütahya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak ilinde yapılacak Çevrimiçi (Video Konferans) Sözlü Sınav için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Toplam 14.961 kontenjan için; Sözlü Sınava Çarılan Aday Sayısı 42.114, Onaylı Başvuru Sayısı 71.776'dir.

TABAN PUANLAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.