Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu A101 BİM ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler ŞOK

Afet Farkındalık Eğitimi (22 Eylül 2021)

Genel Müdür Kemal Varın NUMANOĞLU imzalı resmi yazıda "T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından toplumda afete hazırlık ve önlem alma konusunda farkındalık düzeyini artırmayı amaçlayan; afet ve acil durumlara ilişkin temel bilgi ve kavramlar, afet ve acil durum aile planının hazırlanması, afet öncesi, sırası ve sonrasında doğru davranış biçimleri, tahliye ve toplanma alanları gibi temel konuları içeren "Afet Farkındalık Eğitimi" dijital olarak hazırlanarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca Uzaktan Eğitim Kapısı Sistemine yüklenmiştir.

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının E-16997827-771-137510 sayılı yazısı kapsamında Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı birimlerimizde görevli tüm personelin https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden "e-Devlet ile Giriş" seçeneği kullanılarak 15 Ekim - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında erişime açık olacak eğitime katılımının sağlanması hususunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından E-16997827-771-137510 sayılı Afet Farkındalık Eğitimi konulu resmi yazı yayınlandı.

Başkan V. Hamza TAŞDELEN imzalı resmi yazıda "AFAD Başkanlığımızca afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ve bütünleşik afet yönetimi anlayışıyla 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" olarak ilan edilerek kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel kuruluşlar ile iş birliği içerisinde afet eğitim seferberliği yürütülmektedir.

Bu kapsamda, toplumda afete hazırlık ve önlem alma konusunda farkındalık düzeyini artırmayı amaçlayan; afet ve acil durumlara ilişkin temel bilgi ve kavramlar, afet ve acil durum aile planının hazırlanması, afet öncesi, sırası ve sonrasında doğru davranış biçimleri, tahliye ve toplanma alanları gibi temel konuları içeren "Afet Farkındalık Eğitimi" dijital olarak hazırlanarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığınca Uzaktan Eğitim Kapısı Sistemine yüklenmiştir.

Bakanlığınız merkez ve taşra teşkilatı birimleriniz ile Uzaktan Eğitim Kapısı sistemine erişimi bulunan bağlı, ilgili ve ilişkili birimlerinizin personeline söz konusu eğitime ilişkin duyurunun yapılması; iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak belirlenecek plan dahilinde tüm personelinizin https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden "e-Devlet ile Giriş" seçeneği kullanılarak 15 Ekim - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında erişime açık olacak eğitime katılımının sağlanması hususunda, bilgi ve gereğini arz ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.