Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı öğretmen Hakmar Express Aktüel Ürünler

Geylan'dan 50/d Statüsü Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, ''50/d sorunu önemli bir konudur. Genç akademisyenlerimiz daha meslek hayatlarının başında çok ciddi bir sorun ile adeta boğuşuyorlar. Gelecek ve iş güvencesi kaygısından kurtarılmayan akademisyenlerimizin nasıl bilim üretmesini bekliyorsunuz?

Ülkemizin geleceğini inşa ederken önemli görev biçilmiş olan yükseköğretim kurumlarımıza emek veren akademisyen ve diğer çalışanların sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bu noktada öncelikli ele alınması gereken sorunların başında 50/d statüsünde çalışan akademisyenlerimizin gelecek kaygısından kurtarılması da gelmektedir. Genç akademisyenlerimiz ivedilikle 33/a kadrosuna alınmalıdır.

Türk Eğitim-Sen bu problemin farkında olmakla birlikte çözüm noktasında her düzeyde gayret ortaya koyarak süreci takip etmektedir.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Talip Geylan50 D Statüsü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.