Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs A101 9 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Özel Eğitim Branşı Atama Talepleri (17 Ağustos 2022)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''2021 KPSS sonuçlarına göre yapılan son atamada Özel Eğitim Öğretmenliğine 1250 kişilik kontenjan verilmiştir. Mülakata alınanlar içerisinde atanmaya hak kazanan öğretmen sayısına baktığımızda Bakanlığımız tarafından belirlenen kontenjanın tamamlanmadığı görülmektedir.

Özel Eğitim Öğretmenliğine verilen kontenjanın boş kalması özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin ve ailelerinin de mağdur olması demektir. Gerek öğretmen adaylarının gerekse özel eğitim ihtiyacı olan öğrenci ve ailelerinin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla Özel Eğitim Öğretmenliği mülakat puanlarının ihtiyaca binaen aşağı çekilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.