Öne Çıkanlar BİM 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu ŞOK A101 ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler

Meclis'in İlk Gündemi EYT

8 Eylül 1999 ve öncesinde işe başlayanların yaş şartı aranmaksızın emekli olabilmesine olanak sağlayan, milyonlarca kişinin merak ve heyecanla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar kanun teklifi için görüşmelerin 28 Şubat 2023 tarihinde başlaması bekleniyor. Yasa yürürlüğe girdiği takdirde başvurular alınacak ve ilk maaşlar hesaplara yatırılacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ''TBMM 6 Şubat'tan itibaren 21 günlük bir ara verdi. Bölge milletvekillerimiz ve tüm Milletvekillerimiz deprem bölgesinde bulunmak istediler. Onun için TBMM çalışmalarına 28 Şubat'a kadar ara verildi.

Yarın TBMM Genel Kurulu çalışmalarına başlıyor. İlk gündem maddemiz EYT. Tüm partilerimiz destek verirse EYT ile ilgili 4 maddelik yasa teklifinin görüşmelerine yarın başlar Çarşamba günü de nihayete erdiririz diye düşünüyorum.'' dedi.

Seçim tarihine ilişkin açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Seçimin ertelenmesi söz konusu değil" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.