Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği İl İçi Mazeret Tayinleri öğretmen ÖSYM

Çağrı Merkezi Hizmetleri Mezunlarının Atama Talebi

Ziyarette, taleplerini ileten genç mezunlar, 112 Çağrı Merkezlerine atanabilmek için 3499 koduyla girdikleri üniversitelerde bu işin eğitimini aldıklarını ancak mezun sayısının 22 bine kadar ulaşmışken atamalarının yapılmadığını belirttiler ve 112 Çağrı Alıcılığına 3499 kodlu eğitimden mezun olanların atanmasını talep ettiler ve bu konuda Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’den destek beklediklerini dile getirdiler.

Konfederasyon olarak, mağdur olan her kesime destek verdiklerini ifade eden Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, 112 AÇM’lere atanmaları için ellerinden geleni yapacaklarını, bu konuyu İçişleri Bakanlığı’na ve ilgili tüm bürokratlara ileteceklerini bildirdi ve sürece destek vereceklerinin sözünü verdi.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümünden mezun olan adaylar, kamuya alım için müjdeli haber bekliyor.

112 Acil Çağrı Merkezlerinde görev yapmak üzere alanında 2 yıl boyunca eğitilmiş, gerekli donanıma ve bilgiye sahip 3499 kodlu Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Mezunlarının bazı talepleri var.

3499 Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü her yıl 44 il ve üniversiteden aktif olarak 2500-4000 civarı mezun vermekte olup mezun sayısı 20 bin üzeri artmaktadır. Atanma şansının olduğu tek kurum olan 112 Acil Çağrı Merkezlerine 3499 Koduna sahip kişilerin atanması halinde iş yükü hafifletilir. Bilindiği üzere ülkemizin bulunduğu Coronavirüsü nedeniyle can kaybımız bulunmaktadır.

112 Acil Çağrı Merkezlerde bulunan açık nedeniyle mesai yapılmaktadır ve personelin iş yükü artmaktadır. Personel açığı olduğu için yeterli verim alınamamaktadır. 112 binalarında personel açığının tamamlanması ihtiyacı giderilmeli ve halka daha kaliteli hizmet verilmelidir.

Bu krizde ülkemizin destekçisi olmak ve halkımıza yardımcı olabilmek için tüm deneyim, donanım ve tecrübelerimizle bu göreve hazırız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.