Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu ŞOK BİM A101 ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler

Memur Maaşı Düzenlemesi Ne Zaman Meclis'te Görüşülecek?

Diğer memurların maaşında ise görev, unvan, derece ve mesleki kariyer kriterlerine göre kademeli artış yapılacak. Zam belirlendikten sonra zam oranına 6 aylık enflasyon farkı da ilave edilecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları teklife son şeklini verecek.

AK Parti Teşkilatları ile Bayramlaşma Programı’na canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizden desteğini esirgemeyen deprem bölgesiyle birlikte diğer illerimizi de kalkındırmanın gayretindeyiz. Kendi alanında yetkin isimlerden oluşan güçlü bir kabine kurduk. Birer hafta arayla üst üste yaptığımız iki kabine toplantımızda atacağımız adımları belirledik. Birileri parti içi koltuk kavgasından başını kaldıramazken biz verdiğimiz sözleri yerine getirmeye başladık. Çiftçilerimizden, asgari ücretle çalışanlara, farklı kesimlere yönelik müjdelerimizi açıkladık. Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız.'' demişti.

Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Biz torba yasada inşallah sunacağız. Kısa zamanda Meclis’ten geçmesini sağlayacağız. Şu anda prosedüre bağlı kalmak suretiyle tatile girmeden Allah nasip ederse çıkarmayı düşünüyoruz, Temmuz ayında inşallah.” demişti.

Anahtar Kelimeler:
MemurMemurlarMemur Maaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.