Öne Çıkanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım ve Orman Bakanlığı engelliler altılı masa Tarımda Kullanılan Gübrelerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği

2022-MHUY Tercihleri Duyurusu

Yapılan duyuruda; ''2022 Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2022-MHUY) sonuçlarına göre tercih yapmaya hak kazanan adayların, yazılı sınav puanları ile sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalaması hesaplanarak oluşturulan Özel Yarışma Sınavı Puanları, 12 Haziran 2023 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr  adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bildirilen yerleştirme yapılacak kurum/kadro/pozisyonlara ilişkin tercihlerini, 14-21 Haziran 2023 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle yapabilecektir. Bunun dışında bir tercih bildirimi geçerli olmayacaktır.'' denilmiştir.

2022-MHUY Özel Yarışma Sınavı Puanı Sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=9669 linkinden açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Ankara'dan 15, Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara'dan 10 kontenjan ayrıldı.

2022-MHUY Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu : https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2022/MHUY/N/TERCIH/ktablo12062023.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.