Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

Açık Öğretim Kurumları Çevrim İçi Sınavları (22 Mart 2021)

Genel Müdür Bakan a. Yusuf BÜYÜK imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinin 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Merkezi Sistem Sınavları 25.03.2021 (saat 09.30’dan) - 29.03.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Bu sınavlara; açık öğretim okullarında kayıtlı olan tüm öğrencilerin, öğrencilik durumlarına bakılmaksızın (aktif, donuk, silik) kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri otomatik olarak gerçekleştirilmiştir.

Öğrenciler sınav uygulamaları ile ilgili her türlü bilgiye açık öğretim okullarının web sitelerinden ulaşabilecek olup ilinizde açık öğretim okullarına kayıtlı tüm öğrencilere dönem sınavlarıyla ilgili gerekli bilgilendirmelerin yapılarak sınavlara katılımının sağlanması gerekmektedir.

Yazımızın ilinizdeki tüm halk eğitimi merkezi müdürlükleri ile Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinin yüz yüze eğitimlerini veren kurumlara duyurulması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.