Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler ŞOK 4 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler ŞOK 14 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Sağlık Yorumu

Baktığımız Tek Yer Milletimizin Ne İstediği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''İşçilerimizi alın terlerinin haklarını verecek ücret politikasıyla destekliyoruz. Asgari ücreti yüzde 50 oranında arttırarak en düşük 4 bin 250 lira seviyesine çıkardık. Çalışanın evli ve çocuklu olmasına göre bu rakam daha da yükselmektedir. Birileri yeni asgari ücret rakamını kurdaki dalgalanmanın zirveye çıktığı günlerdeki hesapla küçümsemeye kalkmıştı. Şimdi kur düştü ama aynı kişilerin bu hesabı tekrar yaptıklarını görmedik çünkü hesaplar tutmadı.

Rahmetli Özal TL'nin onurunu kurtarmıştı, şimdi aynısını biz yapıyoruz. Muhalefetin yaptığı şeyleri çok da önemsemiyoruz, baktığımız tek yer milletimizin ne istediği, emekçilerimizin hakkının korunması, küresel enerji ve gıda fiyatlarında yaşanan anormal artışları vatandaşlarımıza en az şekilde yansıtmak için sessiz sedasız şekilde yükü kamunun yüklenmesini sağladık. Asgari ücret zammıyla insanımızı fiyat artışlarına karşı korumaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızın tamamını asgari ücret kadarki kazançlarını gelir ve damga vergilerinden kurtararak işverenlerimizi de rahatlattık.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
AGİAsgari ücretKurTL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.