Öne Çıkanlar engelli yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği öğretim elemanı TRT EBA TV

Özel Güvenlik Hizmetleri Genelgesi Güncellendi

Emniyet Genel Müdür V. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Bakan Yardımcısı Vali Muharrem İnce ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı genelgede ''Ülkemiz genelinde 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda özel güvenlik hizmetleri ile ilgili iş ve işlemlerin yerine getirilmesindeki usul ve esasların belirlendiği 17 Temmuz 2012 tarihli Bakanlık Genel No: 2012/42, EGM Genelge No: 2012/71 Sayılı ''Özel Güvenlik Hizmetleri Birleştirilmiş Genelgesi'' üzerinde zaman içerisinde güncellemeler yapılmış ise de özel güvenlik sektörünün gelişen dinamik yapısı gereği ihtiyaçlar doğrultusunda kapsamlı bir değişiklik yapılması zaruri hale gelmiştir.

Bu nedenle, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren yayımlanmış olan genelge, talimat ve emir yazıları dikkate alınarak ''Özel Güvenlik Hizmetleri Genelgesi'' hazırlanmıştır.

Özel güvenlik hizmetlerindeki uygulamaların ekteki ''Özel Güvenlik Hizmetleri Genelgesi'' hükümleri doğrultusunda yerine getirilmesi hususunu tensiplerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Genelgeye https://www.egm.gov.tr/kurumlar/egm.gov.tr/IcSite/ozelguvenlik/Duyurular/Ozel-Guvenlik-Hizmetleri-Genelgesi.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.